EM
PRE
SA

Qui som

Tres generacions dedicades a l’art de la construcció amb fusta, que compta amb un equip jove, dinàmic i professional per crear estructures de fusta que esdevindran llars.

Garantim uns acabats de qualitat i concordes al termini establert, perquè estimem la nostra feina.

A Arcor dissenyem i elaborem estructures a mesura, donant el millor de nosaltres mateixos per a fer que els somnis dels nostres clients es converteixin en realitat.

El nostre objectiu se centra a aconseguir la màxima confiança i satisfacció dels nostres clients, el que ens ha portat al llarg del nostre recorregut, a posar en marxa multitud de projectes que han resultat exitosos. Per a nosaltres, cada pla és únic i especial i per això, cuidem al detall i posem tota la nostra il·lusió, respecte i dedicació per aconseguir els resultats esperats.

Vine a conèixer-nos o contacta amb nosaltres en qualsevol moment i descobreix la passió amb què elaborem els projectes que se’ns presenten.

Treballem amb els materials de millor qualitat del mercat, sempre adaptant-nos al pressupost dels nostres clients i aconseguint l’equilibri perfecte entre qualitat i preu.

Garantim la correcta instal·lació de tots els materials utilitzats per al muntatge de les cobertes, treballant sempre amb els millors subministradors i oferint totes les garanties de treball.

La nostra companyia pretén mantenir línies de producció en constant evolució i desenvolupament per a oferir productes adaptats a les noves necessitats del consumidor i millorar la qualitat i efectivitat en tots els acabats.

Oferim el disseny i l’elaboració́ de les millors estructures i cobertes de fusta del mercat. Gràcies a la passió amb què duem a terme els nostres projectes i a l’equip de professionals que es troba disposat a treballar de la mà amb els nostres clients, aconseguim posar en marxa totes les propostes.

El nostre treball se centra a acompanyar al client en tot moment; des de l’elaboració i posada en marxa del projecte, fins al disseny, el càlcul, transport, muntatge, mecanització i l’armat de l’estructura final.

Descobreix tot el que t’oferim i demana pressupost sense cap mena de compromís, d’una manera ràpida.
Posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’assessorar-te i resoldre tots els teus dubtes.

Som socis d’AITIM ( Asociación Investigación Técnica de las Industrias de la Madera).

Per a l’elaboració dels nostres productes utilitzem els materials de major qualitat del mercat, avalats amb certificats de procedència, normes i segells europeus de fabricació, que garanteixen la durabilitat i manteniment de totes les nostres peces.

Presenta’ns el teu projecte sense cap compromís, t’oferim garanties sense límit. És el moment i a Arcor t’estem esperant per a posar-nos a la feina!